Email Zahtjev

Za klijente koji koriste naš WEB hosting mogu koristiti ovaj formular za kreiranje novih E-mail adresa.

Email Zahtjev

Online Formular

Bilo bi korisno da popunite ovaj online formular u kratkim crtama, kako bismo stekli generalnu sliku o vašem web projektu i kako bismo mogli da pripremimo okvirnu ponudu. Pitanja na koja ovdje odgovorite, obostrano će nam biti od pomoći.

Online Formular

3D Dizajn

Grafički dizajn i 3D modeliranje

3D Dizajn3D modeliranje i grafički dizajn dolazi u okviru izrade WEB Projekta. Obuhvata izradu dizajna web layout-a internet stranice, izradu logo-a (logotipa), izradu animacija, textura za 3D modele i izradu 3D modela.

 

3D Stolica3D Čaša3D Jastuk

 

3D Bosna Vina3D Naočale3D Prsten

 

3D USB Stick3D Goldy Flips3D Radni Sto

 

Kao što vidite, ovo su primjeri iz naše kolekcije 3D modela. Pored WEB dizajna bavimo se takođe i profesionalnim uslugama 3D modeliranja i Vektorske grafike (Vector Graphic) ekstenzija .eps, .ai, .cdr, itd. Trudimo se pratiti sve multimedijalne trendove, ali naš cilj i misija trenutno je bazirana na stvaranju orginalnih i nadasve jedinstvenih kreacija. Samim time smatramo da je bitno napomenuti da u izradi naših web stranica ne koristimo tuđe (s interneta) grafičke elemente već kombiniramo svoje vlastite 3D i Vector radove. Prednost ovakvog pristupa radu je u tome što se svaki grafički elemenat može savršeno prilagoditi potrebama koje nalaže pozicioniranje u uzradi web sajta tj. nismo ograničeni statičnim pozicijama te sami upravljamo njihovim pozicioniranjem. Rendovanje je savršeno kao što možete vidjeti na slikama iznad.

Bez obzira na činjenicu da je naša glavna, ali ne i jedina preokupacija web dizajn, nudimo i usluge 3D modeliranja i grafičkog dizajna. Dizajn rješenja za ambalaže, vizit karte, flajere, logo-e, brošure, banere, itd.

Ukoliko imate nedoumica i ne znate kako bi trebao izgledati vaš potencijalni banner, logo ili vizit karta, možete nam se obratiti jer smo otvoreni za svaki vid saradnje, te ćemo vas rado i sa zadovoljstvom saslušati i dati savjet te vas na najbolji mogući način usmjeriti ka željenom cilju.

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate za uslugu 3D dizajna, molimo da koristite kontakt formular ili nazovite na telefon.

Pogledaj naš 3D Dizajn portfolio.

Vaš Design21th.com

 

Web Design Studio Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - Design21th

3D Dizajn Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 
Design21th Klijenti