Email Zahtjev

Za klijente koji koriste naš WEB hosting mogu koristiti ovaj formular za kreiranje novih E-mail adresa.

Email Zahtjev

Online Formular

Bilo bi korisno da popunite ovaj online formular u kratkim crtama, kako bismo stekli generalnu sliku o vašem web projektu i kako bismo mogli da pripremimo okvirnu ponudu. Pitanja na koja ovdje odgovorite, obostrano će nam biti od pomoći.

Online Formular

O nama

Design21th dizajn studio nalazi se u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Posjeduje veliko iskustvo u radu sa različitim sektorima. Radio je za neke od prestižnih klijenata širom svijeta te izgradio izvanredno znanje i stav u pristupu novim klijentima i van granica Bosne i Hercegovine. Njegov motiv u stvaranju multimedijalnih rješenja je podizanje više svijesti o konceptu digitalne industrije.

 

Design21th pruža visoku kvalitetu usluga, prihvatljive cijene, pouzdan je i poštuje dogovorene rokove kao i sve zahtjeve svojih klijenata. Design21th nudi jedinstvena web rješenja kojima se osigurava povećanje efikasnosti i konkurentske prednosti Vaše kompanije.
Specijaliziran je za web dizajn i development, programiranje, SEO i SEM optimizaciju za tražilice, e-Commerce, multimedijska rješenja, grafički i dizajn logotipa.


Design21th ima vrlo sposoban tim web konsultanata, kreativnih dizajnera, programera i web marketing profesionalaca koji znaju da ishod svakog urađenog projekta mora biti samo vrhunski rezultat.
Cijene usluga nisu definisane jer Design21th tretira svakog svog klijenta zasebno.

Design21th kancelarije

Google profesionalciW3 Sertifikat

Adobe Sertifikat

Microsoft SertifikatEco Freandly

Akademija Umjetnosti Sertifikat

 

 

Web Design Studio Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - Design21th

Web Dizajn Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 
Design21th Klijenti